Het perfecte Profiel

 Een korte profiel is een saaie profiel

Of je het nu fijner vind om gebruik te maken van een dating site met een uitgebreide profiel of een gemakkelijke dating-app waar je maar beperkte informatie hoeft in te voelen, houd rekening om deze nooit leeg te laten.

Hoewel is het bij datingsites meestal wel zo dat een profielfoto al genoeg is om je onmiddellijk binnen trekken, maar toch word het aangeraden om wat erbij te schrijven over jezelf. Je profiel leeg laten is geen goede optie.

Mensen worden verleid door je foto, maar willen iets extra’s als ze vinden dat je er leuk uitziet.
Als je een deel (of, erger nog, alles) van je profiel leeg laat, kan iemand een verkeerde indruk krijgen, met andere woorden, je neemt het niet serieus, je hebt niet veel te zeggen in het algemeen, of je verbergt iets.

Zeg iets, ook al is het één regel. Maar vergeet niet om uw werk dubbel te controleren! Volgens een onderzoek worden zowel mannen als vrouwen evenzeer afgewezen door spelfouten en onjuiste grammatica.

Weet je niet zeker wat je moet zeggen? Begin gewoon met schrijven. Voeg alles toe wat je voelt en wat je denkt dat iemand over jou zou willen en moeten weten. Je hoeft je geen zorgen te maken dat het gek of raar klinkt, het is slechts uw eerste versie. Weet je niet zeker of je iets wilt zeggen? Bij twijfel, gooi het erin!

Zodra je je lange, waanzinnige profiel bio hebt voltooid, begin je met knippen. De kans is groot dat je je eerste alinea volledig gaat gebruiken. Kijk of er een flow is met je alinea’s. Verwijder alles wat repetitief is. Verwijder alles dat te veel uitleg behoeft. Als je klaar bent, zul je waarschijnlijk iets kort, beschrijvend en to the point hebben. Verder kunt u hieronder nog wat belangrijke punten ik gedachten brengen.

1. Vraag je vrienden om hulp
Vraag een vriend om je profiel te schrijven. Soms kennen zij je beter dan jezelf.

2. Vermijd clichés
Zelfs als je het leuk vindt om “op het strand te lopen” of “wijn te drinken voor een kampvuur”, moet je dat iet opschrijven. Denk aan iets interessants dat een gespreks aanzet zou kunnen zijn.

3. Maak een lijst met sociale hobbies
Mensen moeten zich voorstellen hoe ze in je leven passen, dus als je jezelf beschrijft als een’ boekenwurm en internetverslaafde ‘, hebben ze het idee dat ze je nooit zullen zien. Speel je voorliefde voor alles wat sportief, buiten of openbaar is, zoals concerten en tentoonstellingen.’

4. Kies actiefoto’s
Zou je waarschijnlijk niet denken, maar profielfoto’s die laten zien dat je gitaar speelt of skiën, zelfs als je gezicht niet wordt weergegeven, krijg je meer berichten.

5. Blijf Positief
Vermijd negatieve tonen en wees altijd positief over jezelf. Je profiel is in wezen je dating CV. Je zou niet willen dat een toekomstige werkgever iets negatiefs zou lezen, dus waarom zou je willen dat je potentiële partner iets negatiefs over je leest

6. Wees Eerlijk
Liegen brengt je nergens in de dating wereld.

7. Wees Gedetailleerd
Praat in details om een ​​volledige inzicht te geven van wie je bent. Als je van reizen houdt, zeg dan waar je favoriete plek is en waarom. Zoiets concreets brengt je levend voor iedereen die leest.

8. Up- to- date profiel
Houd je profiel up-to-date. Doe de moeite om uw profiel regelmatig te vernieuwen met relevante informatie over uzelf.

9. Met plezier
De meeste mensen willen iemand vinden die hun aan het lachen kan maken, dus laat mensen zien dat je een gevoel voor humor hebt. Als je iemand aan het lachen kunt maken, is het een geweldige ijsbreker en kan je je gesprek goed beginnen.

10. Gebruik recente fotos
Als ze meer dan een jaar oud zijn, gebruik ze dan niet. Een van de meest voorkomende klachten over online dating profielen is “dat ze er misschien ooit zo hebben uitgezien, maar dat ze er nu zeker niet zo uitzien”. Er beter uitzien in het vlees is beter dan het omgekeerde.

Wat je ook kiest, volg gewoon het advies hierboven en maak je kans groter op het vinden van je ware liefde. Happy online dating!!

© 2020 Overonlinedaten.nl · Crumbs Theme by WPCrumbs