Ervaringen

Succes en horror verhalen van online dating

Als je persoonlijk hebt gesproken met een van de miljoenen mensen die online dating hebben geprobeerd, weet je dat de ervaringen kunnen verschillen. Sommigen vinden de liefde van hun leven en trouwen na een wervelende romance, terwijl anderen op hun eerste date te hebben met de griezeligste die je je maar kunt voorstellen.

Het is een onvermijdelijke realiteit van daten in het algemeen. Zelfs bij de traditionele vorm van dating ze mensen niet immuun voor deze situaties, vroeger in de tijd dat er blind dates bestonden vóór online dating. De simpele realiteit is dat je volgende online date mogelijk nooit meer zal vergeten, of het nu positief of negatief is. Hoe dan ook, is het belangrijk om op een veilige plek af te spreken. Meestal is dit op een openbare plek en zo te zien waar het leven je heen brengt.

Om te benadrukken wat een online dating voor een multitasking kan zijn, laten we een paar echt unieke en onvergeetbare online dating-successen en horrorverhalen bekijken. Als je hier bent voor morele ondersteuning na een rampdate, laten we eerst de griezelverhalen bespreken.

Hé, we zijn optimisten. Eindigen op een positieve noot, voelt gewoon beter, en we zijn er zeker van dat je het erover eens zult zijn na het lezen van deze vreselijke datingingsevaringen.

De man met liefdesverdriet
Laten we je vanaf nu adviseren om geen online dating te maken als je een net relatie-split hebt gehad. Je doet jezelf en je date een grote gunst als je het uitstelt tot je klaar bent om te daten. Met dat algemene voorbehoud uit de weg, laten we ons verdiepen in ons eerste horrorverhaal.

Een lezer beschrijft haar eerste afspraak met een persoon met wie ze online chatte. Overigens leek hij op dat moment normaal, intelligent en grappig. Deze eerste perceptie veranderde snel na de eerste date. Toen het hoopvolle stel ging zitten voor hun eerste drankje, was de eerste vraag uit de mond van de man of de vrouw “anaal” wilde. Onnodig te zeggen dat het een verschrikkelijke start was van een gruwelijke date.

Niet tevreden om daar te stoppen, bleef de man achterover schoten nadat hij was neergeschoten tot hij intiem snoerde over zijn ex-vriendin. Erger nog, Bleef hij haar berichten met af en toe “hey” of “I Miss you”. Sommige slechte dates maken het echt moeilijk om het ooit op een nogal letterlijke manier te vergeten.

Starende huisdieren..Wacht wat?
Om te laten zien dat ‘gek’ niet uitsluitend het domein van mannelijke daters is, laten we je eens lezen over het griezelige online dateringsverhaal van Will. Will matched met een aantrekkelijk meisje op Tinder, en zij zetten een dinerdatum op. Het gesprek verliep voorspoedig en het duurde niet lang voordat William nadacht over waar hij de nacht zou eindigen. Hij vroeg uiteindelijk of ze geïnteresseerd zou zijn in het kijken naar een film bij haar thuis. Ze stemde graag in.

Uiteindelijk waren ze aan het vrijen op haar bank en haar hond besloot dat het tijd was om het feestje te verpletteren. Natuurlijk stelde William eenvoudig voor de hond in de slaapkamer te zetten of ergens waar het hondje uit de weg zou zijn. Zijn date aan de andere kant? Ze was op het minst niet overtuigd van deze logica. In plaats daarvan zei ze “nee”, eraan toevoegend dat haar hond “graag kijkt”. Ja, niets zegt gek, net als een vrouw die huisdier gedrag goedkeurt op een eerste date.

Een man verbergt in de volle zicht
Als het komt om online dating succes, worden veel complimenten en aandacht gegeven aan de stellen met verhalen die groter zijn dan het leven. Hoewel deze verhalen ongetwijfeld groots en charmant zijn, hebben tal van online dating-succesverhalen te maken met het vinden van liefde wanneer de juiste match al die tijd in je buurt was. Dat was het geval voor Danielle, een 26-jarige vrouw die haar huidige vriend op Tinder ontmoette.

Als het toeval wilde, gingen ze naar exact hetzelfde school, en haar vriend stond zelfs ingeschreven op dezelfde sportschool als haar. Hij at in dezelfde eetzaal waar ze op de universiteit werkte. Danielle grapt dat ze voor hem kookte voordat ze elkaar ooit hadden gevonden.

Hun werklocaties lagen slechts een blok verwijderd van elkaar. Maar, zoals het leven in de grote stad kan betekenen voor drukke mensen, had dit paar nog nooit persoonlijk ontmoet ondanks zoveel vergelijkbare connecties en bijna-ongelukken. Het was dankzij Tinder echter dat ze uiteindelijk verbonden waren en hun eerste date hadden.

De eerste datum kwam na een prettig gesprek dat leidde tot een eerste date in een bar, en de rest is, zoals ze zeggen, geschiedenis. De twee leven nu gelukkig samen in de grote stad.

De algemene thema’s van de succesverhalen over dating bieden een paar belangrijke inzichten over hoe je een zinvolle online verbinding kunt vinden.

Conclusie
We hopen dat je deze verhalen zowel leuk als nuttig hebt gevonden. Blijf zoeken naar je juiste match. Zelfs als je de ‘horror-story’-kant hebt bezocht, weet dan dat je snel ook een succesverhaal kunt vertellen als je het volhoudt en doorgaat met het online daten. Blijf jezelf daar buiten zetten, en we zijn ervan overtuigd dat er goede dingen in korte tijd zullen gebeuren.

© 2020 Overonlinedaten.nl · Crumbs Theme by WPCrumbs